LEAN tenminste houdbaar tot

Hoe creeer je duurzame waarde?

Verbeterprogramma's gericht op het tegengaan van verspilling, zoals Lean, zijn populair. Laten we eerlijk zijn, op korte termijn levert dit vaak veel op. Toch zien we in de praktijk dat de meeste verbeterprogramma's niet succesvol zijn op de lange termijn. Met andere woorden: Lean is dan tenminste houdbaar tot.
Met dit boek laten Otie Hauser en Ingrid Smolders zien hoe je Lean integraal aanpakt waardoor je duurzame waarde creëert en een continue verbetercultuur bewerkstelligt. Deze aanpak zorgt voor borging van Lean binnen organisaties en als gevolg daarvan langdurig resultaat.
Laat dit boek je inspireren om met een nieuwe blik naar Lean te kijken, integraal waarbij niet alleen de verbetering, het veranderproces, de instrumenten maar ook de mensen die ermee te maken hebben centraal staan. Wat gebeurt er met mensen tijdens een verbetertraject, waar worstelen ze mee, wat zijn de succesfactoren? Wat kun je doen om Lean echt houdbaar te maken en te integreren in de cultuur van een organisatie?

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 19,95 euro
Auteur(s)Hauser, Otie / Smolders, Ingrid
Druk1
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789490966089
Verschenenjuli 2013
MediumIngenaaid
VakgebiedManagement/beleid/recht