Diepe cariëslaesies

Accredidact

In dit AccreDidact-cahier wordt kort ingegaan op de processen die zich afspelen in het dentine en de pulpa van diepcarieuze gebitselementen, gevolgd door aspecten die van belang zijn voor het stellen van de diagnose. Daarna volgen de indicatie tot behandeling met vitale-pulpatherapieën en de behandeling zelf. Hierbij wordt onderscheid gemaakt naar behandelingen zonder en behandelingen met expositie.

Een apart hoofdstuk is gewijd aan de endodontische behandeling van tijdelijke gebitselementen met een irreversibel ontstoken of een necrotische pulpa. Deze uitgave vormt ten dele een update van twee hoofdstukken die tien jaar geleden in boekvorm zijn gepubliceerd.

 

AccreDidact Tandheelkunde

AccreDidact is een onafhankelijk nascholingsinstituut met geaccrediteerde nascholingsprogramma’s voor professionals in de gezondheidszorg. AccreDidact Tandartsen is een online concept voor individuele nascholing: kennis wordt aangeboden in eLearning en ter afsluiting getoetst.

 

Cursisten werken in hun eigen besloten deel van de website, hierin staat de toegang tot de eLearning en wordt de toets gemaakt. Direct na het succesvol afsluiten van de toets is de toelichting bij de antwoorden in te zien en is het certificaat beschikbaar.

 

Een jaargang bestaat uit 4 eLearnings waarbij evidence leidend is voor de inhoud. Er worden heldere doelstellingen geformuleerd die het praktijkgerichte karakter uitdragen. Iedere eLearning wordt tevens geaccrediteerd met het Q?Keurmerk.

Bezoek voor meer informatie over de nascholing de AccreDidact-website.

 

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 42,50 euro
Auteur(s)dr. R.J.M. Gruythuysen, E.J.A. Tijskens en dr. A.J.P. van Strijp
TaalNederlands
ISBN9789089761460
Verschenenmaart 2014
Omvang60 p.
VakgebiedenAlgemeen tandheelkundig
Endodontologie
Algemeen medisch