Klinische anesthesiologie, 3e herziene editie

Vijf jaar na de tweede uitgave van Klinische anesthesiologie verschijnt nu een vernieuwde en uitgebreide derde druk van dit succesvolle Nederlandstalige tekstboek. Het doel van redactie is in deze druk de verschillende onderdelen van het vakgebied anesthesiologie zo compleet mogelijk te behandelen. Daarom is het boek uitgebreid met de hoofdstukken 'Anesthesiologie en trauma' en 'Veiligheid, communicatie en juridische aspecten'. Daarnaast is in het hoofdstuk 'Farmacologie' het onderdeel 'Antibiotica' toegevoegd en zijn de overige hoofdstukken volledig gereviseerd en aangepast aan de laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Dit boek is speciaal geschreven voor iedereen die op het punt staat om zijn anesthesiologische ontdekkingsreis te beginnen of verder te verdiepen. Door de toegankelijke en compacte schrijfstijl is het boek makkelijk leesbaar en geschikt voor een breed publiek, van (leerling)anesthesiemedewerker tot coassistent of arts in opleiding tot anesthesioloog.

Speciaal voor de doelgroep is naast het tekstboek een farmacologische iPhone-/Android-app ontwikkeld, zodat namen en doseringen van veelgebruikte anesthesiologische medicatie altijd binnen handbereik zijn tijdens werkzaamheden in de kliniek.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 76,00 euro
Redactiedr. P.G. Noordzijn, dr. M. Klimek, J.J. Landman
Druk3
TaalNederlands
ISBN9789058983084
Verschenenaugustus 2017
Omvang650 p.
Mediumpaperback
VakgebiedAnesthesiologie