Verschenen | Leerboek geriatrie, 3e herziene editie | Inclusief online toevoeging

Probleemgeoriƫnteerd werken met ouderen

De medische zorg voor kwetsbare ouderen krijgt steeds meer aandacht. Terecht, gezien het toenemend aantal oudere patiënten. Deze groep patiënten wordt vooral gekenmerkt door kwetsbaarheid, multimorbiditeit en complexe problemen. Deze problemen vragen om specifieke kennis en vaardigheden. Het besef dat alle artsen en andere zorgprofessionals deze kennis en vaardigheden moeten hebben, is inmiddels gelukkig breed geaccepteerd. De derde, geheel herziene druk van Leerboek geriatrie voorziet in de behoefte aan passende onderwijsmiddelen die aansluiten bij het huidige medisch onderwijs. Deze derde druk bestaat dan ook uit korte toegankelijke kernteksten en een online leeromgeving met video's, casuïstiek, korte presentaties en zakkaartjes voor toepassing in de praktijk.

De voorgaande druk Probleemgeoriënteerd denken in de geriatrie heeft inmiddels een vaste plaats verworven in de opleiding geneeskunde en diverse vervolgopleidingen. Deze nieuwe druk, Leerboek geriatrie, past nog beter in het huidige curriculum. Het boek geeft de beginnend arts handvatten voor de zorg voor kwetsbare ouderen in de klinische praktijk. Ook voor physician assistants, verpleegkundig specialisten en andere zorgprofessionals is dit boek goed bruikbaar voor scholing en opleiding. 

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 79,00 euro
RedactieMarianne van Iersel, Martin Smalbrugge, Marjolein van de Pol, Mriko Petrovic, Sophia de Rooij, Marcel Olde Rikkert
TaalNederlands
ISBN9789058980311
Verschenenaugustus 2017
Omvang372 p.
MediumHardback