Therapie van alledaagse klachten

Dit boek geeft praktiserende artsen, artsen in opleiding en studenten geneeskunde handvatten voor het bieden van therapie bij alledaagse klachten, waarvoor alleen symptomatische therapie mogelijk is. Bijvoorbeeld chronisch hoesten, duizeligheid of slechte adem, zonder aanwijsbare oorzaak.

Therapie van alledaagse klachten is een vervolg op Diagnostiek van alledaagse klachten en is opgebouwd uit negen delen. Deel I beschrijft de factoren die een rol kunnen spelen bij het besluit om een bepaalde therapie wel of niet toe te passen. In de volgende delen leest u per hoofdstuk evidence-based therapeutische adviezen voor zo’n veertig symptoomdiagnosen. Dit gebeurt volgens een vaste structuur: van klacht naar symptoomdiagnose, alarmsignalen, therapieadvies weergegeven in een overzichtelijk schema en verantwoording daarvan.


Bij deze uitgave is een handige app ontwikkeld die gratis te downloaden is voor Android (Google Play) of iOS (App Store). Hiermee kunt u overal snel nazoeken wat de betekenis is van de verschillende therapeutische opties voor het probleem waarmee u wordt geconfronteerd.


Therapie van alledaagse klachten
 is geschreven door huisartsen uit de praktijk, ondersteund door vele vakspecialisten. De redactie bestaat uit Tjeerd de Jongh, ex-huisarts/docent, en Henk de Vries, hoogleraar huisartsgeneeskunde.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 64,95 euro
RedactieT.O.H. de Jongh, H. de Vries
Druk1
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789036819213
Verschenennovember 2017
Omvang400 p.
Mediumpaperback