Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde

Deze handreiking helpt wijkverpleegkundigen stap voor stap op weg met het starten van een onderneming. Het geeft praktische informatie over zaken als personeel, geschikte ruimte en registraties.

 

 

 

  • helpt keuzes te maken over het ondernemerschap
  • geeft praktische handvatten voor het starten van een onderneming
  • ondersteunt bij de dagelijkse praktijk van het ondernemen

 

Deze handreiking geeft wijkverpleegkundigen en studenten hbo-v brede en praktische informatie over het ondernemerschap. Of dat nu is binnen bestaande organisaties of met het opzetten van een zelfstandige praktijk. Het boek gaat onder andere in op wet- en regelgeving, personeelsbeleid, kwaliteitssystemen, inkoop van zorg en het maken van een business case.

 

 

Praktijkvoering in de wijkverpleegkunde neemt je stap voor stap mee in het opzetten van een eigen onderneming. Te beginnen met de vragen: waarom zou je het doen en wanneer ben je ervoor geschikt? Vervolgens bespreekt het boek ondernemingsvormen en hoe je daadwerkelijk start met je eigen bedrijf. Daarna komen praktische zaken aan de orde zoals personeel, geschikte ruimte en het in beeld krijgen van de wijk. Ten slotte gaat de handreiking in op randvoorwaarden zoals classificatie, registratie en wet- en regelgeving. 

 

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 17,95 euro
Auteur(s)Henk Rosendal
Druk1
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789036818872
Verschenenaugustus 2017