Leerboek interne geneeskunde, 15e volledig herziene editie | Print & online toevoeging

Interne geneeskunde is dé kerndiscipline binnen de curatieve geneeskunde en daarmee ook binnen de medische opleiding. Door de jaren heen is er een onverminderde behoefte aan een Nederlandstalig boek op dit gebied blijven bestaan. Dit boek - begonnen als 'Den Ottolander' - verscheen voor het eerst in 1969 en heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot hét standaardwerk binnen de Nederlandse interne geneeskunde.

Het boek gaat uit van een ziektekundige oriëntatie. Interne geneeskunde is immers in belangrijke mate gebaseerd op kennis van de pathofysiologie. Het boek besteedt hier dan ook ruime aandacht aan.

Ten opzichte van de 14e druk is de 15e volledig geactualiseerd. De koppeling met artikelen uit het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde blijft behouden; ook hier zal zo mogelijk en zo nodig naar recentere casuïstiek verwezen worden.

Interne geneeskunde is vooral bedoeld als leerboek voor studenten geneeskunde. Daarnaast is het boek een uitstekend naslagwerk voor huisartsen en andere artsen die gebruikmaken van kennis van de interne geneeskunde in hun praktijk. Meer dan 40 internisten en interne deelspecialisten werken mee aan dit rijk geïllustreerde standaardwerk voor de interne geneeskunde.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 134,95 euro
RedactieC.D.A. Stehouwer, R.P. Koopmans
TaalNederlands
ISBN9789036818407
Verschenenseptember 2017
Omvang1028 p.
MediumHardback