Weer beschikbaar! AMLS Advanced Medical Life Support | De Nederlandse editie

De Nederlandse editie

Dit boek geeft ambulancemedewerkers en andere preklinische hulpverlenersinformatie over de beoordeling en behandeling van somatische problemen. Het kan dienen als naslagwerk voor verschillende spoedeisende medische vakgebieden en is een vast onderdeel van de AMLS-cursus. Hoewel de cursus zich richt op beginnende en gevorderde ambulanceverpleegkundigen, zijn cursus én boek nuttig voor alle voor alle zorgverleners in de spoedeisende zorg.
 
Advanced Medical Life Support is de vertaling van de nieuwste editie van het AMLS-programma, dat de nadruk legt op kritisch denken bij de patiëntbeoordeling en het opstellen van behandelplannen. Ook wordt steeds de toepassing benadrukt van de AMLS-pathway. Dit is een beoordelingsinstrument waarmee medische hulpverleners een spoedeisende somatische patiënt systematisch, snel en accuraat kunnen diagnosticeren. Daarbij staat een vroege interpretatie van de hoofdklacht of eerste presentatie van de patiënt centraal. 
 
De presentaties zijn gebaseerd op casuïstiek. Daardoor helpen ze studenten en docenten interactief te werken. De praktische benadering daagt studenten uit om hun kennis in realistische situaties toe te passen. De AMLS-cursus is geaccrediteerd door de Amerikaanse National Association of EMS Physicians en is aangepast aan de meest actuele medische kennis. 
 
Nieuw in deze uitgave is onder meer de basiskennis over anatomie, fysiologie en pathofysiologie. 

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 99,95 euro
RedactieNAEMT
Druk1
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789036817363
Verschenenjuni 2017
Omvang496 p.
VakgebiedenCritical/intensive care
Spoedeisende geneeskunde