Zakboek ziektebeelden Cardiologie

Van hartklepafwijkingen tot en met pericarditis: met dit zakboek ziektebeelden heb je altijd de meeste voorkomende ziektebeelden binnen de cardiologie binnen handbereik.

De ontwikkelingen in de medische wetenschap en de verpleegkunde gaan erg snel. Het is als verpleegkundige of praktijkondersteuner dan ook onmogelijk om volledig op de hoogte blijven van alle ins en outs op jouw vakgebied. Maar het is wel noodzakelijk om bij te blijven binnen je eigen deelspecialisatie.

De makers van het bekende Verpleegkundig Vademecum hebben daarom nu een reeks zakboeken ontwikkeld met een medisch én verpleegkundig deel: Zakboeken Ziektebeelden. Handzame boekjes met praktische informatie over de belangrijkste ziektebeelden in jouw werkveld. De zakboeken hebben een overzichtelijke medicatietabel en zijn goed leesbaar. Alle informatie is bovendien snel en gemakkelijk te vinden, omdat alle ziektebeelden volgens hetzelfde stramien zijn beschreven: ziektedefinitie, oorzaak, verschijnselen, diagnostiek, behandeling, complicaties en prognose.

Dit handzame boekje is onmisbaar voor iedere verpleegkundige professional of student en een aanrader voor andere medische professionals die geïnteresseerd zijn in cardiologie.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 31,95 euro
Druk1
TaalNederlands
ISBN9789031364589
Verschenenaugustus 2009
Omvang160 p.
VakgebiedenCardiologie
Assisterenden medisch
Huisartsgeneeskunde