Bedrijfsvoering voor zorg en welzijn

Niets is zo actueel in zorg en welzijn als het leveren van de juiste zorg tegen optimale kosten. 'Bedrijfsvoering voor zorg en welzijn' is het eerste en enige boek dat hier op gericht is.
'Bedrijfsvoering voor zorg en welzijn' is in alle opzichten een basisboek voor goede bedrijfsvoering. Met dit boek leren HBO- en WO-studenten over de toepassing van bedrijfskundige principes in de gezondheids- en welzijnszorg, waarbij de klant steeds het vertrek- en ijkpunt is. Het is bij uitstek hét boek voor iedereen die zich bezig wil houden met het leveren van zorg, hulp, ondersteuning of diensten in beide sectoren.
'Bedrijfsvoering voor zorg en welzijn' biedt een breed scala aan onderwerpen die samenhangen met dit onderwerp en beschrijft deze als een geïntegreerd geheel. Er is bewust voor gekozen om niet uitputtend te zijn en zoveel mogelijk gebruik te maken van bestaande bedrijfskundige inzichten.
Als rode draad door het boek fungeert het MoVer-bedrijfsvoeringsmodel, dat speciaal voor de zorgsector is ontwikkeld. 'Bedrijfsvoering voor zorg en welzijn' bestaat uit 3 delen: -richten van de organisatie. Hoe zet je de organisatie op het juiste spoor? Wat wil je met je organisatie bereiken? -inrichting van de organisatie. Hoe zorg je ervoor dat mensen en middelen en materialen optimaal worden ingezet? Hoe zorg je voor goede onderlinge afstemming? -bijsturen van de organisatie. Hoe zorg je voor continue verbetering van de kwaliteit?

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 31,50 euro
Auteur(s)Verkooijen, L. / Moeke, D.
Druk1
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789001820572
Verschenenmei 2013
Omvang232 p.
MediumIngenaaid
VakgebiedManagement/beleid/recht