Verschenen! Advanced paediatric life support, 5e volledig herziene editie

De Nederlandse editie

Dit leer- en praktijkboek geeft artsen, verpleegkundigen en paramedici alle relevante richtlijnen en inzichten voor spoedeisende geneeskunde bij kinderen in Nederland. Het boek is toegankelijk en praktisch. De eerste editie is jaren geleden ontwikkeld als handleiding bij de training Advanced Paediatric Life Support. En inmiddels is het onmisbaar op de spoedeisende hulp en kinderafdelingen van Nederlandse ziekenhuizen. Advanced Paediatric Life Support heeft bovendien een prominente plaats in de kindergeneeskunde en spoedeisende geneeskunde. 

 
Deze vijfde editie is volledig geactualiseerd. Bovendien is er een hoofdstuk toegevoegd over human factors. Advanced Paediatric Life Support is het resultaat van een internationale samenwerking tussen de Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen en de Advanced Life Support Group uit Manchester (UK). 
 
Een multidisciplinaire groep van inhoudsdeskundigen heeft de tekst aangepast op de Nederlandse praktijk. Bijvoorbeeld op de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatieraad, de Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en andere wetenschappelijke instellingen.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 79,00 euro
RedactieNigel Turner, Joke Kieboom
Druk5
TaalNederlands
Illustratiesja
ISBN9789036817295
Verschenenapril 2017
Mediumpaperback