Verschenen! | Mond- en kaakziekten, 4e herziene editie | Print & Online toevoeging

Een atlas voor de dagelijkse praktijk

Dit boek geeft een praktijkgericht overzicht van de pathologie van het mondgebied. Het beschrijft kernachtig de aandoeningen in en rond de mond. Deze aandoeningen komen voor op het mondslijmvlies, de speekselklieren, in het kaakbot, op de tong, het gehemelte en de lippen. Het boek bevat veel duidelijke afbeeldingen.

In deze vierde druk van Mond- en kaakziekten zijn actuele bevindingen uit de literatuur en ervaringen van de auteur verwerkt in praktijkgerichte adviezen. Tevens zijn nieuwe afbeeldingen toegevoegd. De inleiding van het boek gaat in op het mondonderzoek, de proefexcisie en de verwijzingsprocedure. Vervolgens worden de meest voorkomende aandoeningen beschreven. 

Nieuw is dat de toegang tot patiënteninformatie. Van een aantal in het boek beschreven aandoeningen is een patiëntenversie geschreven. Via de bij het boek behorende website kunnen deze geprint worden en aan de patient worden meegegeven.

Deze atlas is met name bestemd voor tandartsen. De inhoud is echter ook van belang voor andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij diagnostiek en behandeling van afwijkingen in en rond de mond, zoals huisartsen, mondhygiënisten en medisch specialisten.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 90,00 euro
Auteur(s)I. van der Waal
TaalNederlands
ISBN9789036816328
Verschenenjanuari 2017
Omvang320 p.
MediumHardback
VakgebiedenAlgemeen tandheelkundig
Kaakchirurgie