Leidraad chirurgie, 2e herziene editie

Hoe neem ik een anamnese af, hoe voer ik bij patiënten een chirurgisch onderzoek uit, hoe stel ik een behandelplan op en hoe voer ik eenvoudige chirurgische verrichtingen uit? Dit zijn vragen die tijdens het coschap chirurgie naar voren komen. Leidraad chirurgie biedt antwoord op  deze vragen en geeft een goed overzicht  van de ziektebeelden, die je tijdens je coschap chirurgie kunt tegenkomen. Door dit zakboek verschijn je goed voorbereid bij de patiënt aan het bed, op de spoedeisende hulp of in de operatiekamer.

In Leidraad chirurgie zijn de meest voorkomende chirurgische problemen overzichtelijk beschreven per orgaan of orgaansysteem. Dit zorgt voor een helder overzicht van de verschillende chirurgische onderwerpen. Elk hoofdstuk is zoveel mogelijk volgens een vast patroon gerangschikt: anatomie, etiologie, symptomen, aanvullende diagnostiek en behandeling.

Leidraad chirurgie is bedoeld voor coassistenten, arts-assistenten en natuurlijk alle artsen die in de chirurgische vraagstukken geïnteresseerd zijn. Het boek is samengesteld door chirurgen en chirurgen in opleiding van verschillende academische en perifere ziekenhuizen. Leidraad chirurgie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor coassistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt één bepaald specialisme of coschap.

 

In de Leidraad chirurgie zijn de meest voorkomende chirurgische problemen overzichtelijk beschreven, per orgaan of orgaansysteem. Dit zorgt voor een helder overzicht van de verschillende chirurgische onderwerpen. Elk hoofdstuk is volgens een vast stramien gerangschikt: inleiding, etiologie, symptomen, aanvullende diagnostiek en behandeling.

 

Leidraad chirurgie is bedoeld voor co-assistenten, arts-assistenten en natuurlijk alle artsen die in chirurgische vraagstukken geïnteresseerd zijn. Het boek is samengesteld door chirurgen in opleiding met medewerking van collega’s en medisch specialisten van verschillende academische ziekenhuizen. Leidraad chirurgie is onderdeel van de Leidraad-reeks, een reeks handzame en praktische boekjes voor co-assistenten en artsen in opleiding. Elk deel behandelt één bepaald specialisme of co-schap.

Student? Vraag om een offerte*

Betaling na ontvangst

Gratis verzending*

Snelle levering

BESTELLEN
Onze prijs 25,95 euro
RedactieSchep, N.W.L. / Grevenstein, W.M.U. van / Heineman, D.J.
Druk2
TaalNederlands
ISBN9789036803496
Verschenenapril 2014
MediumIngenaaid
VakgebiedChirurgie